Hrvatski English
 
NEWSLETTER
  Vaša E-mail adresa:
 
 
  KONTAKT
 

Industrija mesa Ivanec d.o.o.
Varaždinska 35,
42240 IVANEC - p.p. 43

Tel. +385 (0)42 / 771- 958
Tel. +385 (0)42 / 771-964
Fax. +385 (0)42 / 771-951

E-mail: imi@imi-ivanec.hr

 
1.7.2011
Politika upravljanjem kvalitetom i okolišem

IMI d.o.o. je jedan od većih proizvođača mesa i mesnih prerađevina u Republici Hrvatskoj s dugogodišnjom tradicijom.

Svi naši proizvodi su izrađeni s puno pažnje, vodeći računa o svim detaljima tehnologije, kako bi bili izvrsni za uživanje našim kupcima.
U svim procesima postavili smo ciljeve upravljanja kvalitetom i okolišem i najviša uprava nadzire njihovu realizaciju čime stalno poboljšavamo integrirani sustavi upravljanja kvalitetom i okolišem sukladno zahtjevima normi EN ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004.

Dobavljače smatramo partnerima našeg poslovnog sustava čime značajno utječemo na višu kvalitetu proizvoda i smanjenje postojećih i mogućih negativnih utjecaja na okoliš.

Najveća vrijednost su nam znanje, stručnost i iskustvo naših radnika te stoga vođenje, izobrazbu, komunikaciju i timski rad u sigurnim radnim uvjetima postavljamo visoko na ljestvici prioriteta.

Svjesni smo aspekata okoliša koji su sastavni dio naših proizvodnih procesa posebice ispuštanja onečišćujućih tvari u otpadne vode, emisije u zrak, nastajanja otpada i uporabe neobnovljivih prirodnih resursa te uporabe energije.
Primjenom, razvojem i poboljšavanjem integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem negativne učinke značajnih utjecaja na okoliš smanjujemo na najmanju moguću mjeru, čime osiguravamo postizanje i povećavanje zadovoljstva kupaca i prihvaćenost u lokalnoj zajednici.

Komunikaciju s kupcima i zainteresiranim stranama provodimo i poboljšavamo kontinuirano radi podizanja učinkovitosti integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem.

Nadzorom zakonskih i drugih zahtjeva te mjerenjem propisanih parametara usklađujemo procese rada i njihov utjecaj na okoliš s propisima Republike Hrvatske i međunarodnim normama.

Svjesni smo svoje društvene odgovornosti i odgovornosti prema okolišu te planiramo i provodimo propisane mjere i radnje radi sprječavanja izvanrednih događaja.
Potpuna predanost uprave, propisane i poznate odgovornosti, ovlasti i kompetentnosti te dosljednost i disciplina u procesima jamče visoku razinu kvalitete proizvoda i kontinuirano smanjivanje negativnih utjecaja na okoliš.

6. lipnja 2011. godine

Direktor
Dragutin Mostečak
 

 

 
 
  Posljednje novosti
Novi artikl: DIMI JEGER
DIMI - novi brend Mesne industrije Ivanec
I-MI na najvećem zadarskom spektaklu ljeta!
Politika upravljanjem kvalitetom i okolišem
Rezultati nagradne igre
Novo proizvodi! Dalmatinski pršut i Primorski pršut
Program proslave Dana grada Ivanca
Novi proizvod
Nova vozila za kvaliteniju i bržu dostavu