Hrvatski English

  O mogućnostima narudžba

Jednostavnost i ugodnost naručivanja te brzina i pouzdanost isporuke danas su standardni dio naše usluge. Naši kupci mogu vrlo brzo naručiti i dobiti pred vrata kvalitetan proizvod.

Ako se još niste uvjerili u kvalitetu i sigurnost naših proizvoda, kontaktirajte nas, iskoristite mogućnost da mi dođemo do Vas i iz prve ruke saznajte nešto više o nama, kvaliteti naših proizvoda te svim pogodnostima kupnje.

Kako stalno radimo na poboljšanju procesa prodaje i distribucije naših proizvoda kao dodatna pogodnost na raspolaganju vam je i poseban online sustav narudžbi. On vam omogućuje da putem Interneta jednostavno, lako i brzo naručujete naše proizvode. Izaberite i naručite naše proizvode, a oni stižu u vašu trgovinu ili skladište. Izbjegnite nepotrebno telefoniranje i faksiranje, naručujte onda kada to vama najviše vremenski odgovara jer naš online sustav narudžbi radi 24 sata na dan svih 365 dana u godini. Jedna od prednosti online naručivanja je i u tome što vam omogućava uvid u vaše prethodne narudžbe.

Zašto čekati? Registrirajte se!

 
 


 

 

 

Registrirajte se
Zaboravili ste lozinku?