Hrvatski English
 
NEWSLETTER
  Vaša E-mail adresa:
 
 
  KONTAKT
 

Industrija mesa Ivanec d.o.o.
Varaždinska 35,
42240 IVANEC - p.p. 43

Tel. +385 (0)42 / 771- 958
Tel. +385 (0)42 / 771-964
Fax. +385 (0)42 / 771-951

E-mail: imi@imi-ivanec.hr

O nama

Industrija mesa Ivanec d.o.o. registrirana je kod Trgovačkog suda u Varaždinu. Tvrtka je u 100% privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost je proizvodnja, obrada i konzerviranje mesa. Industrija mesa Ivanec spada u red srednjih mesnih industrija u R. Hrvatskoj.

Organizirani smo tako da možemo opskrbljivati sve kupce na području cijele Republike Hrvatske, izvozimo na BiH tržište i u zemlje Europske Unije.
Raspolažemo sa suvremenim klaoničkim , prerađivačkim i skladišnim kapacitetima, te potrebnim stručnim kadrom što dokazuju naše brojne reference. Godišnje možemo zaklati 20.000 tona žive stoke.

Industrija mesa Ivanec jedna je od tri mesne industrije u R. Hrvatskoj registrirane za izvoz junećeg mesa u četvrtima, konfekcioniranog mesa te mesnih prerađevina u zemlje Europske unije, što upućuje da se velika pažnja posvećuje higijeni pogona i zaposlenika, te naravno kvaliteti proizvoda...

Juneće meso koje isporučuje IMI Ivanec garantirano je 100% iz domaćeg uzgoja, iz vlastitog tova, što se može dokumentirati i odgovarajućim potvrdama. U tovu imamo godišnje cca 2.500 komada junadi iz otkupa teladi sa Podravsko – Zagorskog bazena. Također u vlastitom tovu imamo cca 30.000 svinja za potrebe svježeg mesa.
Kvalitetu i zdravstvenu ispravnost garantira sustav HACCP plana kontrole, koji se u IMI redovito provodi, te neprekidan nadzor ovlaštene veterinarske inspekcije.

Godišnja proizvodnja mesnih prerađevina kreće se oko 2.100 tona sa paletom od oko 50-ak proizvoda u području polutrajnih i trajnih proizvoda, kobasičarskih te suhomesnatih proizvoda. Za naše smo proizvode osvojili brojna priznanja.

> Politika upravljanjem kvalitetom i okolišem (.doc)